Rólunk

Sok éves fácánvadászati tapasztalat után, néhány évvel ezelőtt kezdtük el családi vállalkozásban a vadászfácán nevelést. Veszprém megyében, Tapolcától nem messze, Zalahaláp külterületén található fácánnevelő telepünkön 2 ha-on folytatjuk a vadászfácán nevelést. Fácánjaink (kakasok és tyúkok), kitűnő repülési tulajdonsággal, kifogástalan tollazattal és küllemmel rendelkeznek. (a honlapon található fotók a 2012-es állományról készültek)

2013-ban úgy döntöttünk teljesen saját állományt is nevelünk, így meghagytunk pár tojót és kakast. A tojásrakást követően elindult a keltetés, nevelés, új nevlő, kifutó építés.

Mint minden kezdet, az első év igen nehéz volt, de mint minden nehézséggel az ember, ha nehezen is, de megbirkózik különösen, ha tudja, hogy a családjára számíthat!

Kiemelt figyelmet fordítunk az állatok egészséges, szakszerű tartására, takarmányozására, gondozására, higiéniai- és életkörülményeire, melyet a hátunk mögött álló szakmai csapat biztosít.

A vadászfácánok továbbtartásra, vadászati célra és étkezési célra is rendelhetők, a vadászfácánok állatorvosi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Eladó vadászfácánok még rendelhetők!
 

Nevelt fácánok értékesítésével és igény szerint a fácánok vadásztatásával is foglalkozunk, a vadászat Tapolcától nem messze található településen, Taliándörögd lankáin, festői környezetben a Ráskó patak partján zajlik.